​Det siger en privatkunde

Et mobilt klip giver fornemmelsen af frihed samt et smil på læben for hele familien

​​Et lille plus i hverdagen for den fortravlede familie er blandt andet, at hele familien nu kan blive klippet hjemme i Deres eget hjem, hvilket vi nyder stor gavn af. 

Vi er en familie på to voksne og to børn som er booket helt op i hverdagen med arbejde, børnenes fritidsaktiviteter, etc. Og har derfor ikke mulighed for at komme til frisøren inden for den normale åbningstid, med mindre vi tager før fri fra arbejdet og samtidigt aflyser børnenes fritidsaktiviteter denne dag, hvilket ikke er specielt populært hos børnene, tværtom. Så efter vi har fået kendskab til de mobile har vi ikke dette problem længere. Vi kan blot ringe til de mobile og bestille tid, hvorefter de kommer hjem privat og klare klip for hele familien, når det passer os! 

Det er jo simpelthen et genialt koncept og gør hverdagen lettere for hele familien og samtidigt er det til yderst attraktive priser. Vi ser frem til at kunne benytte jer fremover og vil derfor varmt anbefale jer til venner og bekendte.

​Til sidst vil vi slutte af med at sige tak til de mobile og vil samtidigt ønske Jer alt mulig held og lykke fremover! DET KAN KUN BLIVE EN SUCCES…."

Hilsen Klaus/Heidi og ungerne

Annisse Nord

​Ring 70 100 001 og hør mere

de mobile frisører  -  Tlf.  ​70 10 00 01  -  Mail: info@demobile.dk