​Brudens hår

​Lej din personlige frisør på dagen over dem alle

​Der er mange ting at tænke over når et bryllup skal arrangeres. Og ikke mange tænker over det med håret før i sidste øjeblik. For hvordan koordinerer man en frisørtid i salonen dagen før med alle de andre ting som også skal arrangeres? Det går jo ikke an at møde op i kirken med morgenhår. Og så er der også lige det der med, at gommen jo helst ikke skal se bruden før hun dukker op i kirken.

Alt dette er der nu en løsning på. Hos de mobile kan du få din helt egen frisør allerede fra dagens tidlige timer (bed evt. frisøren om at tage rundstykker med :-). Frisøren bliver en del af dit følge, og som først slipper dig foran kirkelågen. Håret skal jo passe til kjolen og den øvrige udsmykning, så derfor er det en god ide, at have frisøren klar ved din side inden du skal i kirken.

Mange af vores frisører er også uddannede stylister og kosmetologer, så der skulle være en god chance for at du sparker benene væk under gommen og gæsterne den dag.

Hos de mobile Frisører aftaler vi ofte et personligt møde med bruden i god tid før bryllupet, hvor vi gennemgår dine ønsker og forventninger. Og på selve dagen er vi - sammen med dit øvrige følge af hjælpere - garanten for, at dagen bliver den bedste af de bedste: Præcis som du forestillede dig.

Ring til vores kontor og hør mere på telefon 70 100 001. Og til alle Jer der kender een der skal giftes, kunne det måske være en idé at forære bruden et gavekort - til sin helt personlige frisør.​

de mobile frisører  -  Tlf.  ​70 10 00 01  -  Mail: info@demobile.dk