Ideen bag frisørvikar​

Velkommen til de mobile frisørvikarer​

​De Mobile Frisørvikarer er en del af de mobile Og det er her frisørmestrene finder en let tilgang til dygtige og alsidige frisører i hele landet. 


Med let tilgang mener vi, at mester uden bekymring kan tilknytte en dygtig frisør i det sekund han/hun mangler arbejdskraft... og samtidig let og ubesværet kan afhænde arbejdskraften igen.

Dette er for mange salonindehavere en længe savnet mulighed, når planlægningen af arbejdstider og økonomi skal gå op i en højere enhed.

Hvad kan man bruge en frisørvikar til?

Tilknyt en frisørvikar til de ad hoc opgaver, der normalt ”lægger organisationen ned”, og som ingen får gjort – eller i bedste fald kun udfører halvt.

  • Tilknyt en frisørvikar ved vækst og øget omsætning (underbemanding)
  • Tilknyt en frisørvikar ved afmatning.
  • Vedligeholdelse eller tabsbegrænsning af omsætning ved sygdom, barsel, fritstillelse eller andre midlertidige fratrædelser
  • Tilknyt en frisørvikar ved produktlanceringer.
  • Tilknyt en frisørvikar til opfølgning eller underbyggende opgaver (salgsfremstød, kurser etc).
  • Tilknyt en frisørvikar i.f.m. events, messer, merchandicing og roadshows.
  • Tilknyt en frisørvikar ved afprøvning af idéer, eller nye kundesegmente.

De Mobile Frisørvikarer består af selvstændige freelancefrisører, som tilbyder deres ekspertise til stationære saloner, som har et akut personalebehov. Vikarerne har alle den 4-årige uddannelse og min. 2 års salonerfaring. De har alle høj faglig kunnen og deltager ofte på kurser.

de mobile godkender selv de tilknyttede frisører, evt. med en prøve før endelig godkendelse. (gå evt. ind på "Vil du være vikar" og se kravsspecefikationerne).

de mobile tilstræber at kunne dække mesters behov, både når det drejer sig om at starte med få timers varsel, eller når det gælder et barselsvikariat. Skulle kemien ikke passe mellem salonen og vikaren, vil der være mulighed for at få en ny frisørvikar resten af vikariatet.

Hvad koster en frisørvikar?

de mobile frisører  -  Tlf.  ​70 10 00 01  -  Mail: info@demobile.dk