De mobile i samarbejde med Ældre Sagen.

I løbet af foråret blev der afholdt tre arrangementer i samarbejde med Ældre Sagen i Århus. Temaet var ”Stil og klædelighed”.

Formålet var at sætte fokus på ældre kvinders stil og klædelighed, samt det æstetiske omkring alder og forfængelighed. Der blev fokuseret på både make-up og hår.

”Efter mange år i branchen ved vi, at forfængelighed ikke har nogen alder. Men hvad er velset og hvad er ikke…? Og sætter alderen begrænsninger for hvor forfængelig det er tilladt at være..? De fleste ældre kvinder er usikre på om de skal lade håret farve, eller lade det grå komme frem, og om - og hvornår, de skal lade de lange lokker falde..!” udtaler Majbritt Hjorth, som afholdt temadagene i samarbejde med Sonya Mönius.

Næste generation af ældre, vil med sikkerhed stille krav til at få både reflekser og længere hår, men mangler rådgivning. Det samme gælder vedr. make-up.

Interessen for at deltage i disse arrangementer var overvældende og der var fra start lange ventelister. Så mon ikke succesen bliver gentaget..?

Testimonial fra Tove R. Jørvang fra Ældre Sagen i Århus

de mobile frisører holdt i foråret 2010 tre temadage i Ældre Sagen i Århus. Temadagene blev meget hurtigt fuldtegnet, og tilbagemeldingerne fra deltagerne har været meget positive. En af deltagerne fortæller ”Vi fik gode råd om farve m.m. til vores make-up og om, hvilken længde og fylde vores hår skulle have, for at det passede til vores ansigtsform.”

​Deltagerne fik også små fif til, hvad man i hverdagen kan gøre for sit udseende og dermed for sit velbefindende. Flere gav udtryk for, at det var dejligt, at der var fokus på de ældre omkring forfængelighed.

Et inspirerende møde med de mobile frisører!

Tove Jørvang

Formand

Ældre Sagen i Århus

de mobile frisører  -  Tlf.  ​70 10 00 01  -  Mail: info@demobile.dk