Det siger en frisørmester​

Mai fra Mai Hairdesign i Albertslund havde akut brug for assistance i to en halv måned p.g.a sygdom. Vi spurgte hende om hun ville skrive et par linier til vores hjemmeside om sin oplevelse af de mobile frisørvikarer.Det ville hun gerne:

"Tilliden til de to frisører var i orden fra starten. De arbejdede flittigt, og kunne deres håndværk. Så mine eventuelle bekymringer blev gjort til skamme. Det faglige var i orden, ligeledes med hensyn til kundekontakten. Det var tydeligt at de var "salonvante".

Samtidig havde jeg reelt ingen tab ved vikar-ydelserne. Momsen på timedebiteringen kunne jeg jo trække fra, så rent økonomisk var det også en positiv oplevelse, selvom jeg var lidt betænkelig ved økonomien i sådan en "ansættelse". Men konceptet holder. Det er ikke sidste gang jeg bruger de mobile Frsiørvikarer. Det giver en hvis tryghed at vide, at denne mulighed findes.

Er du som mester selv i tvivl om brugen af vikarydelsen fra de mobile frisørvikarer, så ring gerne til mig og hør mere. Nummeret er ​43 64 83 16"

M.v.h

Mai​

Hvad koster en frisørvikar?

de mobile frisører  -  Tlf.  ​70 10 00 01  -  Mail: info@demobile.dk